Huren

Stacaravan

De stacaravan is geschikt voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Wilt u met meer personen van de stacaravan genieten, dan is een bijzettentje noodzakelijk.

De stacaravan is volledig ingericht (er is een inventarislijst beschikbaar). Het enige waar u zelf voor dient te zorgen is linnengoed. Dekbedden en kussens (voor 4 personen) zijn aanwezig. Voor het tweepersoonsbed moet een 2-persoonshoeslaken meegenomen worden evenals voor het treinzitje. De dekbedden zijn wel allemaal 1-persoons.

Na afloop van de kampeerperiode wordt de stacaravan  schoongemaakt. Indien deze niet netjes wordt achtergelaten wordt er een schoonmaaktoeslag van € 10,- berekend.

Kijk voor verhuurprijzen op onze prijslijst. De genoemde prijzen zijn voor 2 personen, inclusief gebruik van stroom, gas,  evt. een bijzettentje en gebruik van de afwasruimte en sanitaire voorzieningen, maar excl. toeristenbelasting.

De stacaravan heeft een zitgedeelte voorzien van een comfortabele bank en twee stoelen.

In het keukengedeelte is een ruime nieuwe koelkast aanwezig, en een gasstel voorzien van thermische beveiliging.

Het treinzitje kan omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed.

Verder heeft de caravan een aparte slaapkamer met een tweepersoons bed.

Voor de mooie dagen is er een tuinset aanwezig met 4 stoelen. (voor bezoek zijn er extra stoelen bij Martine te verkrijgen).

Slaapzaal

Het is mogelijk om de slaapzaal te huren voor 1 of meerdere nachten voor max. 10 personen. Vraag via de info knop naar de mogelijkheden en prijzen.