Huren

Stacaravan

De stacaravan is geschikt voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Wilt u met meer personen van de stacaravan genieten, dan is een bijzettentje noodzakelijk.

De stacaravan is volledig ingericht (er is een inventarislijst beschikbaar). Het enige waar u zelf voor dient te zorgen is linnengoed. Dekbedden en kussens (voor 4 personen) zijn aanwezig. Voor het tweepersoonsbed moet een 2-persoonshoeslaken meegenomen worden evenals voor het treinzitje. De dekbedden zijn wel allemaal 1-persoons.

Na afloop van de kampeerperiode wordt de stacaravan  schoongemaakt. Indien deze niet netjes wordt achtergelaten wordt er een schoonmaaktoeslag van € 10,- berekend.

Kijk voor verhuurprijzen op onze prijslijst. De genoemde prijzen zijn voor 2 personen, inclusief gebruik van stroom, gas,  evt. een bijzettentje en gebruik van de afwasruimte en sanitaire voorzieningen, maar excl. toeristenbelasting.

De stacaravan heeft een zitgedeelte voorzien van een comfortabele bank en twee stoelen.

In het keukengedeelte is een ruime nieuwe koelkast aanwezig, en een gasstel voorzien van thermische beveiliging.

Het treinzitje kan omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed.

Verder heeft de caravan een aparte slaapkamer met een tweepersoons bed.

Voor de mooie dagen is er een tuinset aanwezig met 4 stoelen. (voor bezoek zijn er extra stoelen bij Martine te verkrijgen).

 

Dethleff's caravan (tijdelijk niet te huur i.v.m. reparatie)

De caravan is volledig ingericht (er is een inventarislijst beschikbaar). U dient zelf linnengoed mee te nemen (hoeslakens, dekbedovertrekken, hand- en theedoeken e.d.). Let op! Van het treinzitje kan een tweepersoonsbed gemaakt worden. Hiervoor heeft u een tweepersoons hoeslaken nodig. De dekbedden zijn wel 1-persoons.

 

Na afloop van de kampeerperiode wordt de caravan door ons schoongemaakt. Als blijkt dat de caravan erg smerig is wordt er een schoonmaaktoeslag van € 10,- berekend.

Kijk voor verhuurprijzen op onze prijslijst. De genoemde prijzen zijn voor 2 personen, inclusief gebruik van stroom, gas (max. 1 fles per week),  evt. een bijzettentje en gebruik van de afwasruimte en sanitaire voorzieningen,  maar excl. toeristenbelasting.

Deze ruime caravan heeft een treinzit die om te bouwen is tot een twee persoons bed , een klein treinzitje die om te bouwen is tot een 1-persoonsbed  en een vast stapelbed (Bovenste bed is niet geschikt voor volwassenen). Ook is de caravan voorzien van een eigen toilet. Dit toilet mag alleen gebruikt worden als u gebruik maakt van de speciale vloeistof voor chemisch toilet (Dit zit niet bij de huur inbegrepen en wordt in principe ook niet door ons verstrekt)

De keuken is voorzien van een gasstel, ruime koelkast en een magnetron.

Voor de caravan is een ruime voortent geplaatst. In de tent staat een tuinset met een tafel en vijf stoelen.

In de voortent hebben we verharding, zodat u met regenachtige periodes ook droge voeten houdt.

 

Slaapzaal

Het is mogelijk om de slaapzaal te huren voor 1 of meerdere nachten voor max. 10 personen. Vraag via de info knop naar de mogelijkheden en prijzen.