Nieuws

29 maart 2024

Door het aan aanhoudende natte weer en persoonlijke omstandigheden lopen de werkzaamheden achter. We hebben daarom besloten om de camping 14 dagen later te openen om zo wat achterstand in te kunnen halen.

Op naar een mooi voorjaar.

27 juni 2023

Voor volgend jaar 2024 zijn de data voor de zomerkampen: 22/7 - 27/7 (week30), 29/7- 3/8 (week31), 12/8 - 17/8 (week 33) opgeven is al mogelijk.

1 juni 2023

Ongeveer een jaar geleden hebben wij onze prijzen moeten verhogen. Helaas kunnen wij niet anders dan nu weer een prijsstijging door te voeren. Onze voerkosten zijn met 60% gestegen ten opzichte van het jaar ervoor en de prijzen blijven maar stijgen. Een simpel rekensommetje laat zien dat er onderaan de streep te weinig overblijft om gezond te blijven.

Om de paarden goed te kunnen blijven verzorgen kunnen wij niet anders dan de prijzen verhogen. Dit betekent dat de lessen m.i.v. 1 augustus niet € 11,- maar € 12,50 gaan kosten.  De prijzen voor pensionstalling gaan ook ongeveer 10% omhoog.

Voor de exacte prijzen verwijzen we jullie naar de prijslijst op de website.

We proberen om de stijgingen zo minimaal mogelijk te houden zodat jullie je favoriete sport kunnen blijven beoefenen.

PS ook voor de ponykampen komt er een kleine toeslag aangezien de prijzen in de supermarkten ook de pan uit rijzen. Er komt € 15,- bij de prijs op.

1 juni 2023

Na lang wachten is hij dan eindelijk geboren op 30 mei om 0:00 uur. Umar! (spreek uit als oemar)

De bevalling ging erg snel, maar Inzel bleef daarna flinke buikpijn houden. Om 3:00 toch de dierenarts erbij gehad en toenbleek dat Inzel haar baarmoeder deels in elkaar was geschoven. Hierdoor had ze erge pijn en hield Umar ook minder in de gaten. De dierenarts heeft haar baarmoeder weer in model gedrukt en met medicatie voelde ze zich een stuk beter.

Helaas kreeg ze vlak daarna baarmoederontsteking en had ze wederom flinke pijn en flinke koorts. Gisteren is de baarmoeder gespoeld en heeft ze antibiotica gekregen en vanochtend was de koorts gezakt. Inzel voelt zich duidelijk beter en eet ook weer.

Umar heeft een bijzondere fjordenkleur en dat heet rødblacke. Hij krijgt dus geen zwarte streepdoor zijn manen maar rood/bruin.

Jullie zijn welkom om hem te komen bekijken, maar ga niet in de stal of bij ze in de bak/wei. Inzel is erg beschermend en ik weet niet wat ze doet.

1 september 2022

Er komt een 4e ruiterweek. In week 35 organiseren wij een 4e ruiterweek. Aanmelden kan nog er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

31 augustus 2022

Met ingang van september zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijzen te verhogen. De aanhoudende prijsstijgingen in energie, voer, materiaal en brandstofkosten zorgt er bij ons voor dat we niet anders kunnen dan mee te gaan in die prijsstijgingen om bestaansrecht te houden.

Dit betekent dat de prijs voor een les en ook de pensionstalling gaan stijgen.

Ook de prijzen voor de ruiterweken gaan volgend jaar omhoog.

De nieuwe prijzen staan vermeld in de prijslijst.

31 augustus 2022

De ruiterweken van 2022 zijn nog maar net afgelopen en we zijn alweer bezig met de planning voor volgend jaar.

We hebben fijne kampen gehad dit jaar, veel geleerd,leuke dingen gedaan zoals een valtraining (soms best handig) en niet te vergeten een buitenrit. In 2023 hebben we kampen in week 18, 31, 32 en week 34.

Als je mee wilt doen moet je er snel bij zijn, want er zijn al 2 weken helemaal volgeboekt.

17 augustus 2021

De kampen van 2021 zitten er weer op. We hebben 3 fantastische weken gehad. Hier en daar een beetje last van het onstuimige en vooral natte weer, maar met onze binnenbak kon het meeste gewoon volgens programma gedaan worden.

We hebben weer veel geleerd over de hoeven van een paard (met dank aan onze hoefsmid dhr. Veldman), zadels en de ligging ervan (met dank aan zadelmakerij Jeanette Drent) en hebben een echt jurylid op bezoek gehad om te leren wat een jury graag wil zien op een wedtrijd ( Met dank aan G. Remmelink)

Verder hebben we gesprongen, dressuur gereden, gemend, buiten gereden, spelletjes gedaan, weinig geslapen maar vooral genoten.

Op naar het volgende kamp. We hebben er nu al weer zin in.

 

17 augustus 2021

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)

24 augustus 2020

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via het webformulier of via de andere bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)