Nieuws

1 september 2022

Vanwege het grote aantal aanmeldingen, denken wij er over om misschien nog een 4e week in de zomer te organiseren. Nog niet definitief, maar hou onze site in de gaten.

31 augustus 2022

Met ingang van september zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijzen te verhogen. De aanhoudende prijsstijgingen in energie, voer, materiaal en brandstofkosten zorgt er bij ons voor dat we niet anders kunnen dan mee te gaan in die prijsstijgingen om bestaansrecht te houden.

Dit betekent dat de prijs voor een les en ook de pensionstalling gaan stijgen.

Ook de prijzen voor de ruiterweken gaan volgend jaar omhoog.

De nieuwe prijzen staan vermeld in de prijslijst.

31 augustus 2022

De ruiterweken van 2022 zijn nog maar net afgelopen en we zijn alweer bezig met de planning voor volgend jaar.

We hebben fijne kampen gehad dit jaar, veel geleerd,leuke dingen gedaan zoals een valtraining (soms best handig) en niet te vergeten een buitenrit. In 2023 hebben we kampen in week 18, 31, 32 en week 34.

Als je mee wilt doen moet je er snel bij zijn, want er zijn al 2 weken helemaal volgeboekt.

17 augustus 2021

De kampen van 2021 zitten er weer op. We hebben 3 fantastische weken gehad. Hier en daar een beetje last van het onstuimige en vooral natte weer, maar met onze binnenbak kon het meeste gewoon volgens programma gedaan worden.

We hebben weer veel geleerd over de hoeven van een paard (met dank aan onze hoefsmid dhr. Veldman), zadels en de ligging ervan (met dank aan zadelmakerij Jeanette Drent) en hebben een echt jurylid op bezoek gehad om te leren wat een jury graag wil zien op een wedtrijd ( Met dank aan G. Remmelink)

Verder hebben we gesprongen, dressuur gereden, gemend, buiten gereden, spelletjes gedaan, weinig geslapen maar vooral genoten.

Op naar het volgende kamp. We hebben er nu al weer zin in.

 

17 augustus 2021

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)

24 augustus 2020

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via het webformulier of via de andere bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)

 

12 mei 2020

Door de Coronacrisis is de ruiterweek begin mei niet door gegaan. Wij zijn van plan om in de herfstvakantie dit kamp te organiseren. Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan snel op.

12 mei 2020

Vanaf 11 mei is onze camping weer open voor mensen met eigen sanitaire voorzieningen. Wij hopen dat wij vanaf 1 juli ook alle andere gasten weer kunnen verwelkomen als de sanitaire voorzieningen weer open mogen.

9 september 2019

De nieuwe data van de ruiterweken zijn bekend. Bekijk hiervoor onder het kopje paarden bij ponykamp. De aanmeldingen stromen binnen dus als je er in 2020 bij wilt zijn, meld je dan snel aan. VOL = VOL.

21 augustus 2018

De aanmeldingen voor de kampen in 2019 stromen binnen. De instructieweek (33) is al helemaal vol en ook het volwassenen kamp in mei (wk 18) is al bijna vol!

Wil je erbij zijn geef je dan snel op want vol = vol!

Net als de andere jaren gaan we er een paar topweken van maken!