Nieuws

17 augustus 2021

De kampen van 2021 zitten er weer op. We hebben 3 fantastische weken gehad. Hier en daar een beetje last van het onstuimige en vooral natte weer, maar met onze binnenbak kon het meeste gewoon volgens programma gedaan worden.

We hebben weer veel geleerd over de hoeven van een paard (met dank aan onze hoefsmid dhr. Veldman), zadels en de ligging ervan (met dank aan zadelmakerij Jeanette Drent) en hebben een echt jurylid op bezoek gehad om te leren wat een jury graag wil zien op een wedtrijd ( Met dank aan G. Remmelink)

Verder hebben we gesprongen, dressuur gereden, gemend, buiten gereden, spelletjes gedaan, weinig geslapen maar vooral genoten.

Op naar het volgende kamp. We hebben er nu al weer zin in.

 

17 augustus 2021

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)

24 augustus 2020

De nieuwe data voor de ponykampen en instructieweek zijn bekend. Ze staan vermeld onder het kopje paarden en subkopje ponykamp.

Wil je meedoen aan 1 van deze weken dan kun je je nu al aanmelden.

Dit kan via het webformulier of via de andere bekende wegen (mail, app of mondeling bij Martine)

 

12 mei 2020

Door de Coronacrisis is de ruiterweek begin mei niet door gegaan. Wij zijn van plan om in de herfstvakantie dit kamp te organiseren. Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan snel op.

12 mei 2020

Vanaf 11 mei is onze camping weer open voor mensen met eigen sanitaire voorzieningen. Wij hopen dat wij vanaf 1 juli ook alle andere gasten weer kunnen verwelkomen als de sanitaire voorzieningen weer open mogen.

9 september 2019

De nieuwe data van de ruiterweken zijn bekend. Bekijk hiervoor onder het kopje paarden bij ponykamp. De aanmeldingen stromen binnen dus als je er in 2020 bij wilt zijn, meld je dan snel aan. VOL = VOL.

21 augustus 2018

De aanmeldingen voor de kampen in 2019 stromen binnen. De instructieweek (33) is al helemaal vol en ook het volwassenen kamp in mei (wk 18) is al bijna vol!

Wil je erbij zijn geef je dan snel op want vol = vol!

Net als de andere jaren gaan we er een paar topweken van maken!

5 augustus 2018

De nieuwe ponykampweken voor de zomervakantie van 2019 zijn bekend!

LET OP!!! Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor de instructieweek, hebben we besloten om week 31 ponykamp annex instructieweek te maken. Hier ontvangen we dan graag ook de wat oudere (11 jaar en ouder) meer ervaren ruiters. Ben je wat jonger maar rijd je ook al jaren ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Week 30 22 juli t/m 27 juli (max. 15 deelnemers)

Week 31 ( 11+) 29 juli t/m 3 augustus (max. 15 deelnemers)

Instructieweek week 33 12 augustus t/m 17 augustus (max. 12 deelnemers) VOL!

5 augustus 2018

We hebben twee kampen achter de rug. Hete maar wel hele leuke kampen. Vanwege de privacywet staan er geen foto's meer online, maar de deelnemers kunnen een link opvragen via ons mailadres.

Tijdens de kampen moesten we wel erg vroeg uit de veren om te kunnen rijden, anders was het echt veel te warm. Doordat het zo warm was, al lange tijd, is alles erg droog en stoffig dus waren de kinderen vaak helemaal zwart in hun gezicht.

In de eerste week gingen ze vanwege de hitte erg vaak in het zwembad, maar die lag er in de tweede week meestal verlaten bij. Zelf de synchroonzwemact verliep op het droge.

We hebben deze weken de beginselen geleerd van het mennen en op de wedstrijddag zelfs een proef afgelegd. Hier en daar hebben een aantal ruiters grondinspectie gedaan, maar dit hoort erbij tijdens het paardrijden.

De bosritten verliepen prima en we hadden door het vroege tijdstip weinig last van de dazen. Misschien moeten we altijd maar zo vroeg.

Aan het eind blije maar vermoeide gezichten. Op naar de kampen volgend jaar. De data zijn inmiddels bekend.

Volgende week hebben we nog de instructieweek, waarin we een hoop leuke dingen gaan doen en vooral veel leren.

Groetjes Martine.

23 april 2018

Op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni houden wij onze jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Doordat er zoveel ruiters mee hebben gedaan in 2017 hebben wij voor dit jaar besloten om springen en dressuur te verdelen over 2 dagen. Zo kunnen we de pony's ook een beetje sparen. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? De ruiters die hier rijden mogen zich inschrijven. Kosten € 4,- per onderdeel. De lijsten hangen alweer in de stal.

Inschrijven kan tot 1 juni.