Paard en coach op de Wolvenhoeve

Op Vrijdag 6 mei komt Thirza Schraa van Paard en Coach een tweetal introductielessen verzorgen. Van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 12:30 tot 15:00 uur. Zij gaat tijdens deze lessen vertellen wie zij is en wat zij doet. Zij traint mensen om zich bewust te worden van signalen die zij aan paarden geven en de reactie die dit geeft bij een paard.
Door het leren van basis technieken wordt er gewerkt aan een betere balans tussen paard en ruiter. Waar mogelijk ga ik deze technieken toepassen tijdens de gebruikelijke rijlessen.

Op de ochtend staat de les in het teken van kinderen tot ongeveer 14 jaar. Ouders kunnen hier ook bij mee doen alleen is de benadering toegespitst op kinderen. Deelnamekosten € 10,- per persoon.

Van 12:30 - 15:00 uur is de introductie voor volwassenen. Pubers met "empathie" mogen ook deelnemen. Deelnamekosten zijn € 10,- per persoon.

Als je meer wilt leren over deze technieken, kun je je opgeven voor de al geplande lessen op 22 mei en 18 juni. De kosten hiervan hangen af van het aantal deelnemers.

Geef je op via info@wolvenhoeve.nl of op de lijst in onze stal aan de Rijksweg. Vermeld duidelijk je naam, leeftijd (alleen voor kinderen) datum en tijdstip waarop je deel wilt nemen.

Iedereen is welkom ook campinggasten!